• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poziv Vučiću da posjeti Banjaluku 22. aprila

Autor Siniša Stanić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kaže je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućen poziv da posjeti Banjaluku 22. aprila

 Poziv Vučiću da posjeti Banjaluku 22. aprila Izvor: KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uradio je mnogo za Banjaluku, ne samo u vrijeme pandemije virusa korona, već i mnogo prije toga i zbog toga je banjalučka Skupština grada jednoglasno odlučila da mu dodijeli Ključ grada sa Poveljom "Počasni građanin", rekao je banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković.

Stanivuković je istakao da je riječ o više od 70 miliona evra raznih vidova podrške.

Možda će vas zanimati

"Imamo nagovještaj da će Vlada Srbije i Beograd biti partner Banjaluci i u drugim važnim projektima kako ove, tako i narednih godina, te da se politika zvaničnog Beograda prema Banjaluci ne mijenja, s obzirom da su se desile promjene u Banjaluci, što je za nas važno", rekao je Stanivuković.

On je naveo da je Vučiću upućen poziv da posjeti Banjaluku 22. aprila, na Dan grada, "uz razumijevanje da ukoliko mu to obaveze ne dozvole taj poziv može da se odnosi i na 24. i 25. april".

"Radimo i na tome da stupimo u kontakt sa našim najvećim sportistom Novakom Đokovićem, kojem je 2015. godine dodijeljeno isto priznanje, ali mu nije uručeno zbog njegovih obaveza", izjavio je Stanivuković novinarima u Banjaluci.

Govoreći o novom prijedlogu budžeta grada Banjaluka, koji će se naći sutra pred odbornicina, Stanivuković je ocijenio da će amandmani koje je predložila skupštinska većina štetiti funkcionisanju grada do kraja godine.

(Srna, Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE