• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Bićemo u vladi sa SPS-om

Lider Nove Srbije i partner DSS-a Velimir Ilić najavio je da će buduću vladu činiti narodnjačka koalicija sa SRS i SPS-om

 Ilić: Bićemo u vladi sa SPS-om Izvor: MONDO

Dogovor sa koalicijom SPS-PUPS-JS nije postignut, izjavio je Ilić za "Blic" u izdanju za petak, ali je dodao da optimizam temelji na osnovu dosadašnjih razgovora sa socijalistima.

"Ta koalicija je na pomolu. Smatram da je svima sve prihvatljivo i postoji dobra volja da se postigne dogovor", rekao je Ilić.

Na pitanje kako će prevazići razliku u stavovima sa članom koalicije SPS – PUPS - JS Draganom Markovićem-Palmom koji je za potpisivanje SSP sa EU, dok su narodnjačka koalicija i SRS oprotiv SSP, Ilić je odgovorio da lider JS samo insistira da se sporazum ne poništi odmah na prvoj sednici Skupštine Srbije.

"Marković je samo tražio da se SSP a priori na prvoj sednici ne poništi. On traži da se o tome razgovra, što je za nas prihvatljivo. Mi ćemo na tu temu razgovarati i taj razgovor će biti veoma brzo. Na kraju mi taj sporazum nismo ni videli, tako da je sve otvoreno", rekao je Ilić.

Na pitanje šta bi lider DSS-a Vojislav Koštunica ponudio SPS-u i da li bi prepustio zarad te koalicije i bitna ministarstva, Ilić je odgovorio da "to ne zna", ali je dodao da, ukoliko bude formirana koalicija narodnjaka SRS i SPS-PUPS-JS, očekuje da Koštunica bude premijer.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE