• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dačić u Moskvi

Predsednik SPS Ivica boravi u petak tokom u kratkoj poseti Moskvi, pišu ruski mediji pozivajući se na informaciju iz ambasade Rusije u Beogradu

 Dačić u Moskvi Izvor: MONDO

Internet izdanje dnevnika "Pravda" navodi da će se Dačić sresti sa predsednikom Saveta federacije (gornjeg doma ruskog parlamenta) i liderom Pravedne Rusije Sergejom Mironovom i "imati još nekoliko susreta".

Podseća se da je na parlamentarnim izborima u nedelju, blok SPS-PUPS-JS "sa Dačićem na čelu, osvojio četvrto mesto i da će imati 20 poslaničkih mandata".

Dačićeva SPS zajedno sa koalicionim partnerima angažovana u pregovorima o postizanju sporazuma o formiranju vlade sa Demokratskom strankom Srbije (DSS) - Novom Srbijom (NS) i Srpskom radikalnom strankom (SRS).

Dačić je u Moskvi boravio 25. aprila na 3. kongresu Mironovljeve partije, kada je potpisan sporazum o saradnji njihovih stranaka.

Dačić se tada obratio delegatima u Kongresnom dvorcu u Kremlju, zahvalivši Ruskoj Federaciji (RF) na podršci koju pruža Srbiji i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Predsednik SPS je tada rekao kako je RF, kao i Srbiji, potrebna jaka, moderna partija levice koja će se zalagati za socijalnu pravdu i voditi računa o običnom čoveku i štiti njegove interese i prava.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE