• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: U toku pregovori o formiranju odgovorne vlade

Tadić kaže da su u toku pregovori o formiranju odgovorne vlade.

 Tadić: U toku pregovori o formiranju odgovorne vlade Izvor: MONDO

Predsednik Republike i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da su u toku pregovori čiji će rezultat biti formiranje socijalno odgovorne i proevropske Vlade Srbije koja treba da omogući bolji život svih gradjana.

U intervjuu za vikend izdanje lista "Danas", Tadić je rekao da već zna ime budućeg premijera Srbije i najavio da će ga uskoro saopštiti.

Tadić je optužio Demokratsku stranku Srbije (DSS) da lek za svoju, kako se izrazio, "izbornu katastrofu" želi da nadje u obmanjivanju birača kojima u kampanji nije obećala da će praviti koaliciju sa Srpskom radikalnom strankom.

"Kada vratiš mandat narodu, slušaj šta ti narod kaže. A narod ti nikako nije rekao: 'Telefoniraj u Hag i ponudi (Vojislavu) Šešelju mesto u vladi samo da bi ti spasao svoju fotelju' ", rekao je Tadić.

On je ocenio da izborni rezultati i, kako je rekao, "većinska Srbija" nije Koštunici dala mandat da menja strateški kurs zemlje i izrazio uverenje da se mnogi članovi i simpatizeri DSS-a sada osećaju iznevereno.

"Znam da se osećaju vrlo neprijatno dok njihov lider dogovara vladu sa Vojislavom Šešeljem. Nema tu ničega ni od principa, ni od odgovorne državne politike. U pitanju je samo očajnička i ogoljena borba da se zadrži vlast i da se Srbija kazni zbog uskraćivanja poverenja", rekao je Tadić.

(www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE