• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešelj saglasan sa dogovorom DSS i SRS

Vojislav Šešelj saglasan je sa postignutim dogovorom narodnjačke koalicije i SRS, a nada se skorijem dogovoru sa SPS o formiranju zajedničke Vlade.

 Šešelj saglasan sa dogovorom DSS i SRS Izvor: MONDO

Predsednik SRS Vojislav Šešelj saglasan je sa postignutim dogovorom narodnjačke koalicije i Srpske radikalne stranke o formiranju zajedničke Vlade i koalicijama na lokalnom nivou, izjavio je funkcioner SRS-a Dragan Todorović.

Todorović, koji je zajedno sa zamenikom predsednika SRS-a Tomislavom Nikolićem boravio u Hagu u poseti Vojislavu Šešelju, izjavio je Beti da je lider radikala zadovoljan postignutim dogovorom sa DSS-om i Novom Srbijom, kao i da očekuje da će konačan sporazum uskoro biti postignut i sa Socijalističkom partijom Srbije.

"Vojislav Šešelj je izuzetno zadovoljan rezultatima koje je Srpska radikalna stranka postigla na nedavnim parlamenatrnim i lokalnim izborima, jer smo i dalje najjača politička stranka u Srbiji", naveo je Todorović.

Kako je dodao, Šešelja posebno raduje mogućnost da ukoliko bude postignut konačan dogovor sa narodnjačkom koalicijom, koalicijom oko SPS i pojedinim manjinskim stranka, SRS može da učestvuje u vlasti u gotovo 90 odsto lokalnih zajednica u Srbiji.

"Šešelj je komentarisao i ponašanje predsednika Srbije Borisa Tadića koji je, prema njegovoj oceni, potpuno izgubio glavu jer je svestan svog velikog poraza", rekao je on.

Todorović nije mogao da kaže da li će Srpska radikalna stranka tokom dana nastaviti pregovore o formiranju gradske i republičke vlasti, pošto je kako je naveo tek sinoć stigao iz Haga.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE