• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladić: Neću nerede!

Uhapšeni general apeluje na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i traži da ga pregleda Slavica Đukić Dejanović.

 Mladić: Neću nerede! Izvor: MONDO

Ratko Mladić apelovao je danas na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i da ne dođe do krvoprolića na ulicama, prenio je njegov advokat Miloš Šaljić novinarima ispred Speciajlnog suda.

"Njegovo zdravstveno stanje je nepromijenjeno, on je i dalje konfuzan i traži da ga pregleda, pored ostalih ljekara, Slavica Đukić Dejanović", rekao je Šaljić poslije dvočasovne posjete haškom optužniku u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u Beogradu.

Šaljić je najavio da će žalbu na rješenje o izručenju predati najverovatnije poštom u ponedjeljak.

Advokat je potvrdio da je Mladić dobio jagode i televizor, što je tražio, kao i da je izrazio želju da ga posjete "stari prijatelji novinarka Ljiljana Bulatović i Mićo Grubor".

Haškog optuženika danas su oko 11 sati ponovo posjetili supruga i sin.

Posjetu Darka i Bosiljke Mladića, koji su i juče obišli oca i supriga i kod njega se zadržali oko dva sata, odobrio je istražni sudija Odjeljenja za ratne zločine, rekao je Šaljić.

Mladićeva porodica zatražila je juče od suda da mu se obezbijedi sva neophodna medicinska pomoć jer je u zabrinjavajućem psihofizičkom stanju, kao i da ga pregleda nezavisan tim lekara uz prisustvo doktora iz Rusije.

Mladić u pritvorskoj jedinici čeka pravosnažnost rješenja kojim je istražni sudija juče konstatovao da su ispunjeni uslovi za njegovo izručenje Haškom tribunalu.

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE