• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podrška Mladiću i u Bijeljini

U Bijeljini će u četvrtak, 2. juna, biti održan miting podrške Ratku Mladiću

 Podrška Mladiću i u Bijeljini Izvor: MONDO

Sa mitinga će biti zatraženo da vlasti Republike Srpske obezbijede svu potrebnu pravnu, finansijsku i svaku drugu pomoć da bi se dokazalo da nije tačno ono za šta optužuju srpskog generala, najavljeno je danas iz bijeljinske Boračke organizacije.

Skup će biti organizovan i da bi se izrazilo nezadovoljstvo što su vlasti u Srbiji uhapsile generala Mladića čije je zdravlje ugroženo.

"Na ovaj način želimo da iskažemo nezadovoljstvo hapšenjem Ratka Mladića - čestitog komandanta koji je predstavljao čestit narod", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik bijeljinske Boračke organizacije Blagoje Gavrilović.

Predsjednik ugljevičke Boračke organizacije Jovan Marinković rekao je da ova organizacija podržava miting koji će biti održan na Spasovdan.

"Nadamo se da će ovaj veliki srpski svetac spasiti našeg heroja Ratka Mladića. Pozivam sve građane Republike Srpske da podrže skup da bismo pokazali da Srbi poštuju svoje junake. Na ovaj način ćemo pokazati i svijetu, ali i vlastima u Srbiji da je sav srpski narod u Srpskoj uz našeg heroja Ratka Mladića", naglasio je Marinković.

Protestni miting u Bijeljini počeće u 16.00 časova na gradskom trgu, a organizatori su apelovali da učesnici ne prave incidente i ne uništavaju gradove.

Nekadašnji komandant Glavnog štaba VRS Ratko Mladić uhapšen je 26. maja u Lazarevu kod Zrenjanina u Srbiji.

U Beogradu je juče održan miting podrške Ratku Mladiću, u organizaciji Srpske radikalne stranke, kojem je prisustvovalo više od 10 000 ljudi.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE