• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imenovanje kandidata za predsjedavajućeg

Predsjedništvo BiH će održati hitnu sjednicu na kojoj bi trebalo da imenuje kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH.

 Imenovanje kandidata za predsjedavajućeg Izvor: MONDO

Đorđe Latinović, savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Nebojše Radmanovića je istakao da su ispunjeni svi zakonski uslovi za održavanje ove sjednice, jer je Predsjedništvo BiH od Centralne izborne komisije BiH i Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) dobilo informaciju da sva tri kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara BIH - Borjana Krišto, Slavo Kukić i Mladen Ivanković Lijanović, ispunjavaju zakonom predviđene uslove za kandidaturu.

Prema njegovim riječima, Predsjedništvo BiH će danas, nakon tajnog glasanja po preferencijalnom sistemu, donijeti pisanu odluku sa imenom kandidata koji je dobio najviše bodova i dostaviti je na potvrdu Komisiji za izbor i imenovanje Savjeta ministara BiH Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Početak sjednice zakazan je za 12.00 časova, nakon čijeg će završetka biti održana konferencija za novinare na kojoj će biti saopšteni detalji i rezultati glasanja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE