• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DSS Tadiću: Uzalud pitaš!

Portparol DSS kaže da je DSS za poništenje potpisa na SSP sa EU i ocenjuje da DS "uzalud postavlja pitanje na koje se već zna odgovor".

 DSS Tadiću: Uzalud pitaš! Izvor: MONDO

Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Andreja Mladenović izjavio je da je DSS za poništenje potpisa na Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa Evropskom unijom.

Mladenović je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta ocenio da da Demokratska stranka (DS) "uzalud postavlja pitanje na koje se već zna odgovor".

Predsednik Srbije i lider DS Boris Tadić pozvao je stranke koje su u kampanji najavljivale poništavanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, da se izjasne da li su i dalje za to.

"Biću fer i daću im 24 sata da se javno izjasne da li i dalje stoje iza toga da u skupštini odmah treba poništiti SSP", rekao je Tadić u razgovoru sa građanima u Rumi.

Mladenović je ocenio da je DS "udarila u glavu pomisao da će preuzeti apsolutnu vlast u zemlji" i da joj se zato "neprestano priviđa da je 102 mandata više od 126".

"U tom zanosu DS postavlja pitanje na koje je unapred cela javnost dobila odgovor jer juče na konferenciji za novinare smo jasno saopštili naš stav da smo za poništenje potpisa na Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju", kazao je on.

Mladenović je naveo da će DS ubrzo videti da su njene "nade da će pokvariti pregovore koji se vode oko formiranja nove nacionalne vlade uzaludne".

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE