• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanoviću orden za pomirenje naroda

Predsjedavajućem Predsjedništva BiH uručen Orden Evropskog pokreta za pomirenja naroda i promociju regionalnog partnerstva u procesu evropskih integracija

 Radmanoviću orden za pomirenje naroda Izvor: MONDO

Delegacija Evropskog pokreta BiH danas je predsjedavajućem Predsjedništva BiH Nebojši Radmanoviću uručila Orden Evropskog pokreta BiH za pomirenje naroda i promociju regionalnog partnerstva u procesu evropskih integracija.

Uručujući ovo priznanje, predsjednik Evropskog pokreta Predrag Praštalo rekao je u Banjaluci da je Radmanović jedan od najvećih političara u BiH koji je dao svoj doprinos pomirenju i evropskim integracijama.

"Radmanović je moderan političar koji svojim političkim stavovima uliva mirnoću i koji je uvijek spreman za dijalog i koji je dao veliki doprinos procesu pomirenja", rekao je Praštalo.

On je podsjetio da su ovo priznanje dobili predsjednici Srbije Boris Tadić, Hrvatske Ivo Josipović i Crne Gore Filip Vujanović.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović rekao je da je ovo priznanje važno svakom čovjeku, jer se to priznanje dobija radi pomirenja i na putu ka evropskim integracijama.

"Zalagao sam se da sve zemlje Balkana postanu članice EU, jer smo svi mi Evropljani", rekao je Radmanović, primajući ovo važno priznanje.

On je dodao da je potrebna dobra saradnja zemalja na Balkanu, ocjenjujući da BiH nažalost zaostaje na putu ka Evropskoj uniji.

"Imamo probleme u BiH koje moramo svi zajedno riješiti kako bi zemlje zapadnog Balkana mirnije i stabilnije dočekale bolju budućnost" poručio je Radmanović.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE