• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaštitaru iz Banjaluke 12 plata za hrabrost

Radnik firme Sector Security, koji je 26. maja spriječio pljačku poslovnice Hypo u Banjaluci za hrabrost nagrađen sa 12 mjesečnih plata.

 Zaštitaru iz Banjaluke 12 plata za hrabrost    Izvor: MONDO

Zaštitaru Mladenu Gluvajiću je generalni direktor kompanije Sector Security Dragan Talić u utorak uručio novčanu nagradu.

"Nagrada od strane naše kompanije uopšte nije bila upitna. Nama je najvažnije da je sve prošlo bez posljedica. Mladen je vrlo odgovoran zaštitar i radnici  banke u kojoj radi za njega uvijek imaju samo riječi hvale“, rekao je generalni direktor Sector Security Dragan Talić.

On je naglasio da će i ubuduće radnici koji se iskažu u sličnim situacijama, biti adekvatno novčano nagrađeni.

"Nisam mnogo razmišljao šta da uradim kada je pljačkaš nasrnuo na mene pištoljem. Znao sam da odmah moram da mu se suprotstavim i spriječim njegovu namjeru. U trenutku napada plašio sam se da razbojik ne puca u nekog od zaposlenika banke ili mene i srećan sam što sam uspio da ga savladam i što niko nije stradao“, prisjetio se Mladen Gluvajić. 

Podsjećamo, radnik je savladao je i razoružao razbojnika i potom ga na licu mjesta zadržao do dolaska interventnog tima Sector Security-ja i pripadnika CJB Banjaluka.

Podvig Mladena Gluvajića je tim veći ako se zna da mu je u glavu bio uperen repetiran pištolj sa metkom u cijevi.  Goloruki Gluvajić suprotstavio se razbojniku Nemanji Umjenoviću, koji je bio naoružan pištoljem i maskiran fantomkom. U trenutku napada u banci se nalazila jedna klijentkinja.

Srećom, u borbi razbojnika i zaštitara nije ispaljen nijedan hitac i niko od radnika ili klijenata banke nije povrijeđen.  (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE