• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paravinji još ni traga

Policija RS četvrti dan traga za odbjeglim Draganom Paravinjom (43), zbog njegove povezanosti sa nestankom maloljetne Antonije Bilić iz Drniša

 Paravinji još ni traga Izvor: MONDO

Portparol MUP-a RS Mirna Šoja izjavila je Srni da su angažovani maksimlni resursi kako bi ova potraga imala pozitivne rezultate.

Prema njenim riječima, u toku dana će biti nastavljeno pretraživanje terena, kao i da je cijelo područje opštine Srbac blokirano.

Na sajtu MUP-a Hrvatske objavljeno je da je za osumnjičenim Paravinjom raspisana međunarodna potrjernica. "Analizom vlasi kose izuzete iz kabine kamiona, kojim je upravljao osumnjičeni, utvrđen je djelimični DNA profil ženske osobe koji se podudara sa DNA profilom dobijenim iz krvi majke nestale Antonije Bilić", saopštio je hrvatski MUP.

Hrvatski mediji su javili da su jutros na akumulaciono jezero Zrmanja kod Bilišana stigli specijalci koji pretražuju jezero i područja oko njega u okviru potrage za Antonijom. U jezero su zaronila četiri ronioca, dok ostali specijalci pretražuju okolno područje. Jezero se, inače, nalazi oko stotinjak metara od kuće u kojoj je boravio Paravinja. Policija je nakon dolaska onemogućila pristup jezeru i okolnom području.

Iz hrvatskog MUP-a najavili su da da će danas biti pretraživan teren na području Obrovca i Brljana.

Supruga Dragana Paravinje priznala je juče policiji Srpske da je Dragan ilegalno prešao granicu između Srpske i Hrvatske, tako što je preplivao Savu. Paravinjina supruga Milijana, koja je puštena iz pritvora u Policijskoj stanici u Srpcu, priznala je policiji da je supruga dovezla do Slavonskog Broda, odakle je on u šorcu preplivao rijeku te da ga je ona dočekala na drugoj strani obale.

MUP RS zajedno sa hrvatskom policijom prikuplja saznanja koja bi mogla dovesti do rasvjetljavanja okolnosti pod kojim je 7. juna nestala Antonija Bilić.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE