• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vitez: Protesti zbog napada na ženu

Građani Viteza ogorčeni bezbjednosnom situacijom na području Srednjobosanskog kantona

 Vitez: Protesti zbog napada na ženu Izvor: MONDO

Udruženje poslodavaca i Uprava preduzeća "Buba komerc" iz Viteza organizovali su danas u podne mirne proteste i blokirali saobraćajnicu u ovom gradu zbog razbojništva nad zamjenicom direktora ovog preduzeća Slavicom J.

Napad na Slavicu J. dogodio se jutros u mjestu Putiš kod Viteza, zbog čega su se zaposlenih ovog preduzeća i građani okupili kod Auto kuće ''Buba'' i time izrazili ogorčenje bezbjednosnom situacijom na području Srednjobosanskog kantona, te pozvali vlast i policiju na veću angažovanost.

Preduzeće "Buba komerc" saopštilo je da osuđuje ovaj napad i zatražilo od nadležnih institucija u BiH da preduzmu sve korake da bi bili otkriveni počinioci ovog brutalnog napada.

"Upozoravamo odgovorne na ozbiljnost bezbjednostne situacije u BiH, svakodnevna presretanja, pljačke, te prijetnje upućene našim privrednicima, a nereagovanja nadležnih institucija ohrabruje pojedince i organizovane grupe da djeluju bez straha od sankcija", navodi se u saopštenju Uprave grupacije "Buba komerc".

Protest je održan u 12.00 časova, kada su vozila i radnici preduzeća, članovi Udruženja poslodavaca, blokirali saobraćajnicu M5 u Vitezu, na lokaciji Poslovni centar 96, precizira se u saopštenju.

Četiri maskirana razbojnika jutros su pretukla i opljačkala četrdesetdvogodišnju Slavicu J. iz mjesta Putiš kod Viteza, javio je dopisnik Srne.

Povrijeđenoj je ljekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja Vitez, a potom je prevezena u bolnicu Nova Bila. Dežurni hirurg ove bolnice Dragutin Marković konstatovao je teže povrede, između ostalog i prelom nosa.

Slavica J. je supruga vlasnika preduzeća "Buba komerc" iz Viteza koje se bavi proizvodnjom i preradom prehrambenih i proizvoda od mesa.

Razbojništvo se dogodilo u 6.55 časova kada je Slavica J. vozilom ulazila u garažu. Razbojnici su izašli iz "ford eskorda" bijele boje bez registracije, razbili staklo Slavicinog vozila, pretukli je i oteli joj torbicu sa novcem.

Srna nezvanično saznaje da su razbojnici u Novoj Bili zapalili vozilo koje je korišteno u razbojništvu.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE