• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

G17 plus: Posrnuće Koštunice

prećutna podrška sramnoj izjavi Vojislava Šešelja najjasnije govori o moralnom posrnuću i vlastoljublju Vojislava Koštunice, ocenjuje G17 plus.

 G17 plus: Posrnuće Koštunice Izvor: MONDO

Stranka G17 plus ocenila je da "prećutna podrška sramnoj izjavi Vojislava Šešelja najjasnije govori o moralnom posrnuću i vlastoljublju Vojislava Koštunice, koji je, zarad još jedne premijerske fotelje, spreman ne samo da obmanjuje građane, već i da podržava ubistvo kao metod političke borbe".

"Iako je Koštunica veći deo svoje političke karijere ćutao, ovaj put njegov muk najviše govori o njemu kao čoveku. Pokušavajući da, po svaku cenu, napravi antidemokratsku vladu sa čovekom koji veliča ubice, Koštunica je izgubio svaki kredibilitet da obavlja bilo koju javnu funkciju", navedeno je u saopštenju.

Politika Vojislava Koštunice je doživela katastrofalan poraz na izborima, ocenio je G17 plus i dodao da su Koštunici "nakon vraćanja mandata narodu građani odgovorili tako što su mu uskratili dvesta hiljada glasova i 17 poslaničkih mandata, a u Vojvodini je jedva prešao cenzus".

Lider SRS Vojislav Šešelj u sredu je pred Haškim tribunalom izjavio da atentator na Zorana Đinđića Zvezdan Jovanović zaslužuje slavu Gavrila Principa.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE