• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drašković: Šešeljeva izjava je opasna

Vuk Drašković ocenio da je "opasna" izjava Vojislava Šešelja da ubice Zorana Đinđića "zaslužuju slavu Gavrila Principa".

 Drašković: Šešeljeva izjava je opasna Izvor: MONDO

Predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković ocenio je da je "opasna" izjava predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja da ubice Zorana Đinđića "zaslužuju slavu Gavrila Principa".

"To je izjava lidera stranke koja je u prilici da bude stožer nove Vlade Srbije - jedine vlade u Evropi koja bi zločin proglasila za vrlinu", kazao je Drašković agenciji Beta.

On je ocenio i da bi u Srbiji, prema nalogu "stvarnog šefa nove vlade" Vojislava Šešelja bile oslobođene i promovisane ubice sa Ibarske magistrale, ubice Ivana Stambolića, Slavka Ćuruvije i mnogih građana koji su se borili protiv terorizma i političkog režima devedestih godina.

"Ovakav, po pravdu tragični ishod, najavio je nedavno i (zamenik predsednika SRS) Tomislav Nikolić ali ta njegova izjava nije bila nikakva ni civilizacijska ni politička prepreka onima koji su požurili da vode pregovore sa SRS o formiranju nove vlade", kazao je lider SPO-a.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE