• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miting podrške Mladiću u Doboju

U Gradskom parku heroja u Doboju u ponedjeljak je održan miting podrške srpskom generalu Ratku Mladiću i svim srpskim oficirima. ,

 Miting podrške Mladiću u Doboju Izvor: MONDO

Pod motom "Dođimo, zajedno smo jači!", mitingu u Doboju prisustvovalo je oko 500 građana Doboja, ali i Dervente, Modriče i Petrova.

"Članovi Ravnogorskog pokreta otadžbine Srpske smatraju da general Ratko Mladić nije kriv za ono što mu Haško tužilaštvo stavlja na teret, kao i to da tokom procesuiranja nije u istim ili koliko-toliko podjednakim pravnim i ljudskim uslovima u odnosu na oficire muslimanske i hrvatske vojske koji su takođe procesuirani i osuđeni za ratni zločin", rekao je predsjednik Centralne otadžbinske uprave Ravnogorskog pokreta otadžbine Srbije, Crne Gore i otadžbine Srpske Jovo Vukeljić.

On je na mitingu podrške generalu Mladiću i ostalim srpskim oficirima održanom u Doboju rekao da je "na ovim prostorima veoma veliki uticaj međunarodne zajednice koji propagiraju svoju političku opciju da su u BiH isključivo Srbi krivi, što nije tačno jer na ovim pristorima ima krivnje na sve strane, pa čak i kod međunarodne zajednice".

"Ravnogorski pokret otadžbine Srpske, zajedno sa čestitim srpskim narodom ovim skupom želi takođe da skrene pažnju, ne samo domaćoj, već i svjetskoj javnosti da mi Srbi nismo ljudi koji žele da prećute istinu o dešavanjima u proteklom otadžbinskom ratu", dodao je Vukeljić.

Miting, koji je počeo sa oko 30 minuta zakašnjenja, protekao je bez i najmanjeg incidenta, a prisutni su vro često skandirali "Budimo zajedno - zajedno smo jači", "Nedajmo Srpsku" i "Ne dozvolimo rušenje Srpske".

"Mitingu su, osim Dobojlija, prisustvovali Ravnogorci i čestiti Srbi, srpski borci i patriote, ne samo iz Doboja, već i iz Dervente, Modriče i Petrova, kojima je u srcu otadžbina Srpska", dodao je Vukeljić.

Organizator mitinga bio je Ravnogorski pokret otadžbine Srpske, u saradnji sa odborom Srpskog kulturnog kluba RS u Doboju i Srpskog sokolskog društvo "Sveti Đorđe" u Doboju.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE