• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paravinja ubio djevojku u Sanskom Mostu?

Policija Unsko-sanskog kantona sumnja da je Dragan Paravinja povezan i sa ubistvom Amine Šabanagić (21), koja je zadavljena u Sanskom mostu 2004. godine.

 Paravinja ubio djevojku u Sanskom Mostu? Izvor: MONDO

Dvadesetjednogodišnja djevojka zadavljena je prije sedam godina i bačena iza muslimanskog groblja Greda u Sanskom Mostu, prenose federalni mediji i navode da je policija ponovo pokrenula istragu i posjetila Paravinju u zatvoru Kula kako bi uzeli njegov DNK.

Da li je Dragan Paravinja, koji je osumnjičen za ubistvo Antonije Bilić u Hrvatskoj, povezan i sa slučajem u Sanskom mostu znaće se uskoro. Do sada se javilo sedam žena koje tvrde da ih je Paravinja silovao ili pokušao silovati.

Okružjni tužilac Istočnog Sarajeva Zorica Đurdjević juče je zatražila da se Paravinji izrekne kazna od deset godina zatvora zbog silovanja S.G. sa Pala 2002. godine.

Đurđevićeva je rekla da je tražila maksimalnu kaznu za optuženog, jer je sklon činjenju takvih kriivčnih djela, dok je odbrana Paravinje tražila oslobadjajujuću ili uslovnu kaznu.

Na jučerašnjem ročištu Paravinja je suočen sa oštećenom S.G. koja ga je prepoznala. Paravinja je u završnoj riječi izjavio da se ne osjeća krivim.

U Osnovnom sudu u Sokocu je najavljeno da će presudu Paravinji izreći u petak.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE