• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozdrav za NATO avione iz Banjaluke: "F**K you B-1B (FOTO/VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Organizacija Srpski narodni pokret "Izbor je naš" na Trgu Krajine u Banjaluci organizovala je akciju "Pozdrav NATO avionima" tokom koje su ostavili "poruku" za američke bombardere B-1B Lancer koji će danas nadletjeti Bosnu i Hercegovinu.

 SNP izbor je naš, poruka za NATO avione. Izvor: Screenshot

Dva lanser bombardera Vazdušnih snaga SAD "B-1B" izvršiće danas između 13.00 do 15.00 časova niski prelet iznad gradova u BiH, saopšteno je iz Ambasade SAD.

Iz Ambasade su naveli da je bombarder "B-1B" lanser najveće nosivosti konvencionalnog navođenog i nenavođenog naoružanja koji posjeduju Vazdušne snage SAD. Koji se koristi za višestruke misije i okosnica je američke dalekometne bombarderske flote.

Saglasnost za prelet dva vojna aviona SAD preko teritorije BiH dalo je Ministarstvo odbrane BiH, što je danas kritikovano predsjednik RS Milorad Dodik koji je rekao da ministarstvo ne može odlučivati o tome i da je prelet aviona dokaz kako SAD ne poštuju BiH.

Piloti famoznih američkih aviona teško da su vidjeli poruku pošto nisu preletjeli direktno iznad Banjaluke već južno od grada.

Avioni su u BiH ušli na jugu kod Trebinja, dva puta nisko preletjeli iznad Sarajeva, a potom na sjever do Tuzle. Avioni su zatim krenuli na zapad prema Bihaću gdje će i izaći iz BiH.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Zbog ovakvih stvari sam ponosan sto sam Banjalucanin

MONDO REPORTAŽE