• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel za pomoć Siniši Maksimoviću Maxi

Siniši Maksimoviću, koji 16 godina boluje od dijabetesa, hitno je potrebna transplatacija bubrega i pankreasa za koju treba izdvojiti 100.000 evra.

 Apel za pomoć Siniši Maksimoviću Maxi Izvor: MONDO

Porodica Maksimović je pokrenula akciju prikupljanja novca za operaciju, ali potreban novac još nije prikupljen.

Dosadašnjim humanitarnim akcijama prikupljeno je oko 50.000 evra, što je tek pola iznosa koji je Siniši potreban za transplataciju bubrega i pankreasa.

Akcija Pozivom na broj 1411 traje još danas i sutra, stoga se mole svi koji mogu da pozovu ovaj broj kako bi Siniša otišao na prijeko potrebnu operaciju.

Svoje priloge možete uplatiti i na žiro račun br. 555- 007- 81494417- 74, Nova banka Banjaluka, na ime Siniša Maksimović, ili na devizni račun Nova banka A.D. Banjaluka, SWIFT: NOBIBA22, BA395552601004839669 na ime Siniša Maksimović.

Siniši Maksimoviću (34) iz Banjaluke koji već 16 godina boluje od dijabetesa hitno je potrebna transplantacija bubrega i pankreasa za koju mora da izdvoji 100.000 evra. Operacija bi bila obavljena u Italiji na klinici u mjestu Udine, a u cijenu su uračunati troškovi operativnog zahvata i organi. Porodica Maksimović nema mogućnosti da sama obezbijedi pare, zbog čega su i odlučili da pokrenu akciju prikupljanja novca za operaciju. Kada mu je na ratištu 1995. godine poginuo otac, nedugo poslije toga ustanovljeno je da ima šećer. Od tada pa do danas stalno je po bolnicama i liječenju, a zdravstveno stanje mu se pogoršalo poslije četiri godine te je 1999. godine ispred kafića "Mustang" u Banjaluci došlo do pucnjave, u kojoj je slučajno ranjen u stomak. Prilikom operacije, doktori su mu odstranili desni bubreg. Redovno prima insulin, a već je radio lasersku operaciju očiju. Nezaposlen i neoženjen, Siniša Maksimović živi sa majkom i bratom, a porodica se izdržava od očeve i majčine penzije koja iznosi 350 KM.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE