• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS-u premijerska fotelja u RS?

Srpska demokratska stranka smatra nedobronamjernim sve insinuacije koje se plasiraju s ciljem prikazivanja SDS-a kao stranke koja nije opoziciona u RS

 SDS-u premijerska fotelja u RS? Izvor: MONDO

"Sve je češće nekorektno ponašanje pojedinih opozicionih stranaka, posebno PDP-a prema SDS-u. Razumijemo potrebu skretanja pažnje sa sopstvenih unutarstranačkih problema, ali ti problemi neće biti riješeni podmetanjem i napadom na SDS", ističu u SDS-u.

SDS podsjeća da sa SNSD-om ima sporazum o zajedničkom političkom djelovanju u Sarajevu, što je omogućilo RS da ima jedinstven nastup u organima BiH.

"Mi ćemo i ubuduće zauzimati stavove i praviti koalicije isključivo na osnovu interesa RS i SDS-a, a ne bilo koje druge stranke ili interesne grupe. Ne prihvatamo moralisanje od onih koji su naučili da budu na vlasti zahvaljujući glasovima SDS-a, a da pri tome otvoreno rade protiv naših interesa. Sa takvima SDS u budućnosti neće praviti bilo kakve aranžmane", dodaje se u saopštenju.

PDP je danas saopštio da bi SNSD ulazak u novu vladu ponudio i SDS-u, čak i uz mogućnost da novi premijer bude iz SDS-a.

"Očigledno je da SNSD namjerava da smijeni Džombićevu vladu prije lokalnih izbora i optuži je za katastrofalnu situaciju u RS", ocijenio je PDP.

Iz te stranke su poručili da oni nastavljaju da djeluju kao snažna opozicija u odnosu na politiku koju vode SNSD i njihovi partneri.

(Agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE