• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS: Nemamo veze sa plakatima protiv DSS-a

DS je demantovala da je na bilo koji način učestvovala u pravljenju i lepljenju plakata kojima se zvaničnici DSS-a optužuju da su "prodali Beograd".

 DS: Nemamo veze sa plakatima protiv DSS-a Izvor: MONDO

Demokratska stranka (DS) je demantovala da je na bilo koji način učestvovala u pravljenju i lepljenju plakata kojima se zvaničnici Demokratske stranke Srbije (DSS) optužuju da su dogovorom o saradnji na gradskom nivou sa socijalistima i radikalima "prodali Beograd".

"DS oštro demantuje da je učestvovala u takvoj akciji, da je bilo koga angažovala i da je ikada, pa i tog puta, vodila bilo kakvu prljavu kampanju protiv neke druge stranke ili pojedinca na političkoj sceni", izjavila je portparol te stranke Jelena Trivan.

Prema njenim rečima, svako nastojanje da se DS-u pripiše vođenje nekorektne političke kampanje jeste zapravo pokušaj da se izbegne odgovornost za prljavu kampanju koju su drugi vodili protiv nje i njenog lidera Borisa Tadića.

"DS i njen predsednik Boris Tadić u ovoj i prethodnim kampanjama bili su meta najprljavije moguće kampanje i može se slobodno reći otvorenog linča, i sve vreme smo se zalagali i apelovali da se politička kampanja vodi drugačije - bez prljavština, bez kvalifikacija i bez uvreda", rekla je Jelena Trivan.

Centar Beograda u petak je osvanuo oblepljen plakatima sa natpisom "Oni su prodali Beograd, pitajte ih pošto", na kojima su pored fotografija trojice zvaničnika Demokratske stranke Srbije (D S S) objavljeni i brojevi njihovih fiksnih telefona.

Na plakatima su objavljene fotografije zvaničnika D S S - Andreje Mladenovića, Nenada Komatine i Aleksandra Popovića.

Policija je identifikovala petoricu mladića koji su u petak, 23. maja, dva sata posle ponoći lepili plakate, a kako je Tanjugu danas rečeno u MUP-u Srbije reč je o članovima DS.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE