• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučani pomažu Srbima na Kosovu

U humanitarnoj akciji "Banjaluka je s vama" do sada prikupljeno više od tri tone hrane. Humanitarnu pomoć građani mogu predati do 19. avgusta

 Banjalučani pomažu Srbima na Kosovu Izvor: MONDO

U humanitarnoj akciji za prikupljanje pomoći Srbima na Kosovu ''Banjaluka je s vama'', koju su 5. avgusta pokrenuli veterani Fudbalskog kluba "Vrbas", do sada je prikupljeno više od tri tone prehrambenih proizvoda i uplaćeno više stotina KM na žiro račun.

Novac će biti utrošen za kupovinu namirnica i plaćanje troškova prevoza humanitarne pomoći Srbima na Kosovu, navodi se u saopštenju Organizacionog odbora veterana FK "Vrbas" za prikupljanje humanitarne pomoći.

Predsjednik Organizacionog odbora Milorad Arlov rekao je da je zadovoljan dosadašnjim odzivom građana i preduzeća u RS i izrazio nadu da će svi koji su u mogućnosti do 19. avgusta, do kada traje akcija, pomoći Srbima na Kosovu i Metohiji.

"Organizacioni odbor za prikupljanje humanitarne pomoći svakodnevno je u kontaktu sa Srbima s Kosmeta kojima je ova pomoć potrebna, a situacija u kojoj se trenutno nalaze nije baš obećavajuća. Zato Srbi iz RS treba da pomognu svojoj braći na Kosovu i Metohiji, koji godinama brane svetu srpsku zemlju od Albanaca koji žele da otmu Kosovo od Srbije, a Srbe s Kosmeta primoraju da napuste svoje domove", rekao je Arlov.

On je zahvalio medijskim kućama koji prate i podržavaju ovu humanitarnu akciju.

Humanitarnu pomoć građani mogu predati do 19. avgusta u hali "Metala" u Ulici Pilanska bb u Banjaluci, radnim danom od 10 do 19 časova, ili uplatiti novac na žiro račun: 562-099-00010713-74 kod NLB Razvojne banke.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE