• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanovićeva poručila Bećiroviću: "Preglasavaj i prijeti koliko hoćeš, opet ćeš dobiti odgovor"

Autor Dragana Božić

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je Denisu Bećiroviću da će opet dobiti odgovor, pa neka preglasava i prijeti koliko hoće.

 Cvijanovićeva odgovorila Bećiroviću Izvor: Brankica Spasenić - Mondo

Na pitanje da prokomentariše Bećirovićevu izjavu da zaključci Predsjedništva mogu da budu formulisani na način da srpski član, kako kaže, neće moći povući nikakav veto, Cvijanović je odgovorila da on otvoreno prijeti da će je ubuduće preglasavati tako da neće moći aktivirati mehanizam veta.

"To je ogledalo njegove neskrivene srbofobije i bolesne želje za preglasavanjem, kao i unitarne BiH o kojoj Bećirović sanja, a u kojoj ne bismo imali ustavne zaštitne mehanizme. To je njegova vizija suživota, u kojoj bi Bošnjaci dominirali, a Srbi, Hrvati i svi drugi bili u podređenom položaju", naglasila je Cvijanovićeva.

Srpski član Predsjedništva je rekla ako Bećirović misli da će to ostati bez odgovora institucija Republike Srpske ili predstavnika iz Srpske u zajedničkim institucijama onda se grdno vara. 

Podsjećamo, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uložila je veto, nakon što je preglasana na sjednici Predsjedništva po dvije tačke iz domena spoljne politike i odbrane.

Poslanici Narodne skupštine RS juče su dvotrećinskom većinom podržali njen veto te je zaključak Bećirovića i Komšića pao u vodu.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE