• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Informacije da narkokartel ima svoje ljude u CIK BiH je skandal epskih razmjera

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da su informacije da su članovi narokartela imali svoje ljude u Centralnoj izbornoj komisiji /CIK/ BiH skandal epskih razmjera svojstven koloniji kakva je BiH.

 Dodik CIK narkokartel Izvor: Srna/Borislav Zdrinja

"Članovi CIK-a koji nisu prošli adekvatnu proceduru imenovanja zaštićeni su kao bijeli medvjedi i još ih je ilegalac /Kristijan/ Šmit dodatno zakovao u njihove pozicije, a sad vidimo i kakve to ima posljedice na cjelokupnu BiH", rekao je Dodik za Srnu.

On je naglasio da se stranci u BiH više pitaju nego oni koji bi trebali i morali odlučivati kada bi se zaista poštovao zakon i zato sada gledamo posljedice njihovog miješanja i nametanja nebuloznih odluka, što sve više potvrđuje da je BiH kolonija u 21. vijeku.

"Povjerenje u takav sastav CIK-a odavno ne postoji i to je jasno kao dan, ali da ove opasne tvrdnje o tome da su članovi narkokartela imali svoje ljude u CIK-u prođu samo tako je za nepovjerovati. Ovo je najbolji pokazatelj da zbog samovolje stranaca u BiH ne postoji nikakav sistem koji bi po automatizmu identifikovao i odstranio one koji su djelovali mimo zakona. Ovdje ne možemo govoriti samo o sankcijama, koje su neophodne i to hitno, nego i o izmjenama zakona koje bi trajno spriječile ovo što danas gledamo i što je naša realnost već odavno", konstatovao je Dodik.

On je ukazao da je pravosuđe u BiH u potpunom kolapsu. "Imamo uhapšenog predsjednika Suda BiH, članove CIK-a koji su povezani sa mafijom i strance koji upravljaju procesima. Uprkos svemu tome, onda kažu da idemo naprijed sa nelegitimnim Šmitom. Ako je to naprijed, šta im je onda nazad i kako bi za njih izgledala BiH koja ne napreduje", naglasio je Dodik.

Predsjednik Srpske je poručio da napretka u BiH nema i neće ga biti dok god se stranci pitaju, miješaju u unutrašnje stvari i nameću odluke u ime onih koje je narod birao i izabrao, a pojedinci klimaju glavu i vežu konja gdje im aga kaže.

"Rezultat takvog njihovog ponašanja jeste sve manje BiH, a sve više kolonije. Republika Srpska, njeni politički predstavnici i srpski narod nikada neće dozvoliti da budu pod čizmom kolonizatora. Takvi nisu bili naši preci, pa nećemo ni mi, zarad budućih generacija", poručio je predsjednik Republike Srpske.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE