• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi performans za Beograd: "Popravni ispit"

Omladine SRS, DSS-NS i koalicije oko SPS nastavile protest ispred Skupštine grada zbog odluke da sednica gradskog parlamenta bude 14. jula.

 Novi performans za Beograd: "Popravni ispit" Izvor: MONDO

Performansom "popravni ispit" podmladak stranaka koje su potpisale koalicioni sporazum na nivou Beograda - radikala, narodnjaka i koalicije oko socijalista, nastavili su protest ispred Skupštine grada zbog odluke vršioca dužnosti Zorana Alimpića da sednicu gradskog parlamenta zakaže za 14. jul.

Posle performansa "javni čas demokratije" na kome su "prozivani" lider Demokratske stranke Boris Tadić i funkcioneri Dragan Đilas i Zoran Alimpić, a "profesorka" Branislava Marinković (SRS) konstatovala da "beže" sa časova demokratije, oni su "danas prisustvovali popravnom ispitu", ali su, međutim, pokazali "slabo znanje iz demokratije, poštovanja izborne volje građana, Ustava i zakona".

Zbog toga im je "profesorka" upisala negativne ocene u "indekse" koje je zatim sa "studentima" koji su glumili Tadića, Đilasa i Alimpića, predala na pisarnici gradske skupštine.

Marinković je u izjavi novinarima rekla da su im dali šansu da pokažu svoje znanje, ali je "očigledno da su pokazali čisto neznanje" i dobili ocene koje su zaslužili.

Performansu su prisustvovali i predstavnici koalicije koji su najavljeni kao kandidati za najviše gradske funkcije, Aleksandar Vučić (SRS), Aleksandar Antić (SPS) i Dubravka Filipovski (NS).

Filipovski je najavila da će "redovni protesti biti nastavljeni".

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE