• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aligrudić: DSS uskoro o prekidu pregovora s SPS

Miloš Aligrudić izjavio da će uskoro biti zakazana sednica Predsedništva DSS na kojoj će biti razmatran prekid progovora sa SPS

 Aligrudić: DSS uskoro o prekidu pregovora s SPS  Izvor: MONDO

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić izjavio je da sednica Predsedništva te stranke, na kojoj bi trebalo da se donese odluka o sudbini razgovora o formiranju vlade sa koalicijom okupljenom oko Socijalističke partije Srbije, još nije zakazana.

"Ja očekujem da će ta sednica Predsedništva biti jako brzo, jer dosta elemenata govori u prilog tome da SPS i njeni koalicioni partneri na listi ne žele dalje nikakve razgovore sa dosadašnjim sagovornicima, to jest sa DSS, Novom Srbijom i Srpskom radikalnom strankom", izjavio je Aligrudić agenciji Tanjug.

Prema njegovim rečima, "čitava ta stvara ne može se vući u nedogled" jer bi to bilo neodgovorno prema građanima.

Procena o tome da li ima smisla nastaviti pregovore sa koalicijom okupljenom oko SPS zavisiće, prema Aligrudićevim rečima, i od toga da li će ona, i jedan od njenih lidera Jovan Krkobabić, koji kao najstariji poslanik predsedava konstitutivnom sednicom Skupštine Srbije, konstruktivno odgovoriti na zahtev D S S za sazivanje vanredne sednice parlamenta o Kosovu.

"Mislim da su sve ove stvari međusobno uslovljene i kada je reč o proceni da li uopšte dalji progovori sa SPS imaju ikakavog smisla. Naš osećaj je da izgleda da nemaju", rekao je Aligrudić.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE