• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas: DS sa SPS i na nivou grada

Dragan Đilas siguran da će Beograd uskoro dobiti stabilnu gradsku vlast sa istom koalicijom s kojom se formira republička vlada.

 Đilas: DS sa SPS i na nivou grada  Izvor: MONDO

Ministar za Nacionalni investicioni plan i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas izjavio je da je siguran da će Beograd uskoro dobiti stabilnu gradsku vlast, isključivši mogućnost da se vlada u gradu formira sa jednom, a na nivou republike sa drugom koalicijom.

Za Srbiju je u ovom trenutku najvažnije da dobije proevropsku vladu i da se dogovor napravi na svim nivoima vlasti, koji uključuje Beograd i Vojvodinu, izjavio je Đilas Televiziji "Pink" .

On je izrazio uverenje da će se, nekoliko dana pošto bude formirana republička vlada, postići i dogovor o formiranju gradskih vlasti u Beogradu i pokrajinskih vlasti u Vojvodini.

Komentarišući izjavu portparola Demokratske stranke Srbije Andreje Mladenovića, on je rekao da su se njegove procene pokazale kao netačne i da onaj ko ima tako malu viziju budućnosti Srbije i stalno misli u prošlosti, kao što misli gospodin Koštunica, ne može biti taj koji vodi zemlju napred.

"Zemlju napred može da vodi samo onaj koji ima dobru viziju i koji predviđa šta u budućnosti može da se desi", rekao je Đilas.

On je dodao da je veoma važno za budućnost Srbije što se glavni odbor LDP-a izjasnio da će podržati republičku i gradsku vladu koju bi formirala Demokratska stranka i da je u ovom trenutku Srbiji neophodna ta manjinska podrška.

U svakom slučaju, LDP će biti opozicija koja će kritikovati sve što nije dobro, ali je značajno da ne postoje nikakvi problemi oko pitanja koja se tiču evropskog puta za Beograd i za Srbiju, rekao je Đilas.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE