• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPS: Nije bilo razgovora o istoj vlasti i u Beogradu

Sa listom "Za evropsku Srbiju" nije bilo razgovora o tome da se i u Beogradu formira ista vlast kao i na republičkom nivou, kažu u SPS-u.

 SPS: Nije bilo razgovora o istoj vlasti i u Beogradu Izvor: MONDO

Predsednik Beogradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Milisav Petronijević izjavio je da sa listom "Za evropsku Srbiju" nije bilo razgovora o tome da se i u Beogradu formira ista vlast kao i na republičkom nivou.

Petronijević, koji je i poslanik SPS-a u Skupštini Srbije, rekao je novinarima u parlamentu da uslov liste "Za evropsku Srbiju" za formiranje vlade sa socijalistima nije bio da se isti odnos snaga prenese i na vlast u Beogradu.

"O tome nije razgovarano. Koalicioni sporazum na nivou Beograda je potpisan. Odluke su donete. Glavni odbor je potvrdio taj koalicioni sporazum. Ništa nema novo. Ostaje da se sačeka 14. jul", rekao je Petronijević.

Na pitanje kome će se socijalisti prikloniti u Beogradu, Petronijević je rekao da SPS nema kome da se priklanja jer je potpisan koalicioni sporazum za Beograd i čeka se konstituisanje Skupštine grada.

SPS je krajem maja potpisao koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Beogradu sa koalicijom Demokratska stranka Srbije - Nova Srbija i Srpskom radikalnom strankom.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE