• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradski SPS: Nismo se dogovorili sa DS o Beogradu

Predsednik beogradskog odbora SPS označio je kao spekulacije navode medija o dogovoru socijalista sa DS o formiranju vlasti u Beogradu

 Gradski SPS: Nismo se dogovorili sa DS o Beogradu Izvor: MONDO

Predsednik beogradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Milisav Petronijević označio je kao spekulacije navode medija o dogovoru socijalista sa Demokratskom strankom (DS) o formiranju vlasti u Beogradu.

"Čitao sam razne konstrukcije ko je gradonačelnik, ko je zamenik gradonačelnika. Jedino mogu da ponovim, za pregovore u Beogradu smo zadužen ja, po funkciji, i Aleksandar Antić. Mi ne učestvujemo u tome. Da li neko privatno pregovara (sa DS-om) to ne znam i ne bih da komentarišem", rekao je Petronijević novinarima u Skupštini Srbije.

Povodom navoda medija o dogovoru da gradonačelnik Beograda bude Dragan Đilas iz DS-a, a njegov zamenik Milan Krkobabić iz PUPS-a, koalicionog partnera SPS-a, Petronijević je rekao da je Glavni odbor SPS-a jedini ovlašten da dovede u pitanje već potpisan koalicini sporazum sa narodnjačkom koalicijom i radikalima.

"Nema nikakvih novina u odnosu na ono što je već poznato, a poznato je da je koalicioni sporazum (sa narodnjačkom koalicijom i radikalima) potpisan i da se čeka konstituisanje Skupštine grada", rekao je Petronijević.

Prema njegovim rečima, Glavni odbor SPS-a je potvrdio koaliciju sa narodnjačkom koalicijom i radikalima u Beogradu i tu odluku nije promenio.

Na pitanje da li isključuje mogućnost promene odnosa snaga u Beogradu, Petronijević je rekao da takvu mogućnost isključuje kada je u pitanju rukovodstvo Gradskog odbora SPS, ali je i ponovio da je Glavni odbor SPS-a jedini vlastan da sklopi i raskine sporazum.

"Nema nikakvih novina. Spekulacije su da neko i negde pregovara, možda privatno pregovara, ja to ne znam. Negde sam pročitao informaciju da je čak postignut dogovor. Možda su ti koji plasiraju informaciju postigli dogovor. Mi nismo", naveo je Petronijević.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE