• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kačavenda je van životne opasnosti

Penzionisani episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije nalazi se na liječenju u Kliničkom centru u Beogradu i van životne je opasnosti

 Kačavenda je van životne opasnosti Izvor: MONDO

Ljekari kažu da je Kačavenda svjestan i van životne opasnosti, te da se preduzimaju sve mjere da se njegovo stanje što prije stabilizuje, prenose beogradski mediji.

Penzionisani vladika je u manastiru Svete Petke u bijeljinskom naselju Pet Jezera doživio moždani udar, nakon čega je prevezen je u Klinički centar Srbija.

Više izvora ATV-u je potvrdilo da je Kačavenda juče u Bijeljini doživio moždani udar i da je hitno prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

Vladika je jutros prebačen u hirurško krilo Kliničkog centra Srbije.

Kako je banjalučkoj Alternativnoj televiziji potvrdila dežurna medicinska sestra na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije, Kačavenda je primljen i trenutno je stabilno.

Dežurna sestra je rekla da će penzionisani vladika najvjerovatnije biti operisan u ponedjeljak, ali da će o tome odlučiti konzilijum ljekara Kliničkog centra Srbije.

Ljekari kažu da je svjestan i da komunicira sa okolinom, ali za sada ne mogu da prognoziraju njegovo zdravstveno stanje.

Sabor Srpske pravoslavne crkve je u maju trajno razriješio dužnosti dotadašnjeg vladiku zvorničko-tuzlanskog Vasilija. Prethodno su se u javnosti pojavili i videosnimci bludnih radnji u kojima je Kačavenda učestvovao.

Kačavenda je 6. novembra 2012. godine zatražio da se usvoji njegova ostavka na mjesto episkopa iz zdravstvenih razloga, a Sinod ga je 22. aprila ove godine razriješio dužnosti.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE