• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mještani Česme uskoro kod gradonačelnika

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović izjavio je da je spreman da razgovara sa mještanima naselja Česma o problemu vodosnabdijevanja.

 Mještani Česme uskoro kod gradonačelnika Izvor: MONDO

"Služba koja vodi realizaciju projekta vodosnabdijevanja u naselju Česma i ranije je primila građane, razgovarala sa njima, ali je to, po svemu sudeći, bilo neuspješno", rekao je Gavranović.

On je dodao da zbog održavanja sjednice Skupštine grada, nije bilo realno da ih primi juče, podsjetivši da je prije nekoliko dana bio zakazan sastanak sa članovima Savjeta Mjesne zajednice i mještanima u Česmi, ali da niko od okupljenih ljudi nije došao.

"Ovdje sam zbog građana i spreman sam na dijalog, ali se mora znati kako se on vodi. Razumijem problem, ali želim da se institucije u ovom gradu poštuju", naglasio je Gavranović.

Portparol Administrativne službe grada Milenko Šajić obavijestio je danas tridesetak mještana banjalučkog naselja Česma, koji su se okupili ispred zgrade gradske uprave da bi izrazili nezadovoljstvo vodosnabdijevanjem, da će gradonačelnik Banjaluke sutra u podne sa njima razgovarati.

Vera Pavlišin, mještanka Česme, rekla je da okupljeni ne predstavljaju nikakvu političku partiju, te da su došli po odgovor na pitanje dokle su došli radovi na vodosnabdijevanju i kada će dobiti vodu.

(Srna, Foto: Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE