• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Đurić otpušten iz bolnice

Duško Đurić (53), kojeg je pretukla grupa Bošnjaka, otpušten je iz dobojske bolnice i upućen na kućno liječenje, uz obavezu javljanja na kontrolu.

 Duško Đurić otpušten iz bolnice Izvor: MONDO

"Moje zdravstveno stanje, u odnosu na ono prije desetak dana kada sam primljen u bolnicu, je veoma dobro jer su mi sanirane povrede glave, normalno vidim i čujem, ali i dalje moram da nosim zavoj na glavi i lijevoj ruci i imam manje bolove u predjelu stomaka i bubrega, pa se oprezno krećem", rekao je Đurić Srni.

On je naglasio da se, za sada, iz bezbjednosnih razloga neće vraćati na imanje u svoj rodni kraj, u naselje Stog, već će biti kod majke koja kao izbjeglica živi u Vukosavlju.

Đurića je 21. septembra oko 2.00 časa pretukla grupa Bošnjaka, mještana tako što su provalili u njegovu kuću u Stogu, svukli ga sa kreveta i isprebijali.

Njega je u besvjesnom stanju tog jutra oko 9.00 časova zatekao poznanik Bošnjak koji je pozvao Hitnu pomoć u Zavidovićima. Đurić je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Zenici gdje je zadržan na liječenju.

O ovom slučaju u Stogu predsjednika dobojskog Zavičajnog udruženja Zavidovićana Zorana Blagojevića obavijestio je jedan mještanin i preporučio da Đurića, zbog težina povreda i njegovog stanja, preuzme i preveze u dobojsku bolnicu.

Đurić je 22. septembra kolima dobojske hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu u Doboju, gdje je bio 10 dana na liječenju.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE