• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što još pada ova kiša?

Iako su meteorolozi za sinoć najavili prestanak padavina, kiša i dalje pada, a temperature su još niže.

 Što još pada ova kiša? Izvor: MONDO

Јutro u Republici Srpskoj je hladno i pretežno oblačno, ponegdje sa slabom kišom, a na jugu i jugozapadu vedro sa malo oblaka. Duž rijeka, po kotlinama i na visoravnima vidljiva je sumaglica ili magla.

Tokom dana metereolozi njavljuju sunčano vrijeme na jugu, a u sjevernim krajevima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, dok će se na istoku zadržati povećana oblačnost. I u ovim krajevima ponegdje može pasti malo kiše.

Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, u Dinaridima umjeren do jak, a u Hercegovini bura. Najviša dnevna temperatura vazduha od devet do 15 stepeni celzijusovih, na jugu do 22, na planinama od pet stepeni.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus tri, Hap Pijesak, Čemerno i Mrakovica četiri, Sokolac, Ivan-sedlo, Kalinovik i Istočni Drvar i Kupres pet, Drvar, Livno i Nevesinje šest, Drinić, Mrkonjić Grad, Sarajevo, Bugojno i Gacko sedam, Bihać, Novi Grad, Tuzla i Zenica osam, Ribnik, Prijedor, Banjaluka, Gradiška, Bijeljina, Višegrad, Goražde, Rudo i Foča devet, Mlječanica, Doboj, Zvornik, Srebrenica i Bileća 10, Srbac 11, Trebinje, Stolac i Neum 14, te Mostar 15 stepeni Celzijusovih.

Prognoza vremena za Banjaluku

Ujutro i prijepodne pretežno oblačno i prohladno uz prolazno slabu kišu, a tokom dana uz promjenljivu oblačnost biće sunčanih intervala. Vjetar slab do umjeren, sjeverni. Maksimalna dnevna temperatura vazduha do 15 stepeni.

(MONDO/Srna, Foto: Ilustracija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE