• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodila se u banjalučkom sudu!

Željka K., daktilografkinja u Osnovnom sudu u Banjaluci, porodila se u četvrtak poslijepodne na radnom mjestu, u sudnici!

 Porodila se u banjalučkom sudu! Izvor: MONDO

Zgrada u kojoj se svakodnevno odlučuje o mnogim ljudskim sudbinama, tako je u četvrtak oko 18 časova postala mjesto pozitivne vijesti za sve.

Ova tridesetsedmogodišnjakinja je prema nezvaničnim informacijama, bila u osmom mjesecu trudnoće, a kako je potvrđeno porodila se sama, dok su manju asistenciju pružile čistačice i portiri koji su se zatekli u sudu.

Hitna pomoć je došla za nepuna tri minuta i prevezla majku i zdravorođenu djevojčicu u Klinički centar Banjaluka, pišu "Nezavisne novine".

Službenica je prema informacijama iz Osnovnog suda ostala nakon radnog vremena kako bi završila administrativni posao, kada su uslijedili trudovi.

"U nekoliko minuta se sve i završilo. U međuvremenu su u sudnicu došle čistačice i portiri koji rade od 16 časova, ali se majka porodila gotovo sama. Hitna pomoć je došla u rekordnom vremenu, pružila pomoć te su majku i bebu prevezli u Kliniku za ginekologiju i akušerstvo", naveo je službenik suda koji je zamolio da ostane anoniman.

Nataša Štrkić, portparol Kliničkog centra Banjaluka, potvrdila je u petak da su i majka i beba dobro.

"Pacijentica je rodila žensko dijete, teško 2.640 gama i dugačko 48 centimetara van Kliničkog centra Banjaluka, nakon čega je dovezena kolima Hitne pomoći u Kliniku za ginekologiju i akušerstvo. Majka se dobro oporavlja od poroda, a beba je zdrava", dodala je portparol KC Banjaluka.

Maja Vulić, portparol Osnovnog suda Banjaluka, izjavila je da je majka stalno zaposlena u sudu od 2006. godine.

"U narednom periodu ćemo pokrenuti akciju u kojoj će učestvovati svi radnici suda kako bismo na simboličan način pomogli našoj radnici i njenoj bebi", dodala je Vulićeva.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE