• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studenti najavili nove radne akcije u RS

Studenti koji su su organizovali radnu akciju na Tjentišu najavili su natavak takvih aktivnosti i narednih godina

 Studenti najavili nove radne akcije u RS Izvor: MONDO

Unija studenata Republike Srpske saopštila je danas da su studenti nedavnom radnom akcijom na Tjentišu htjeli da urade nešto korisno, ma kako to bilo simbolično, i najavili da će nastaviti takve aktivnosti i narednih godina.

Iz Unije studenata ističu da su pozdravili predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, koji je posjetio studente tokom akcije, zato što "vole svoju republiku i to što ima svog predsjednika, ma kako se on zvao, i što ima svoju zastavu i svoje Tjentište".

Konstatujući da "portali vrve od galame promotera pravih vrijednosti", a koji su "koliko juče kritikovali te iste studente zbog inertnosti i bezidejnosti", u saopštenju se navodi da se zagovornici "demokratije" bez milosti obrušavaju na studente zato što se ne uklapaju u neke njihove planove, ne misle njihovom glavom i ne ginu za neke njihove ciljeve.

"Iskren osmijeh i radost u očima studenata, od kojih su neki prvi put radili neki fizički posao, demantuju sve što se o našoj radnoj akciji govori na pojedinim portalima", navodi se u saopštenju.

Iz Unije poručuju da će biti još studentskih akcija.

"Vidimo se na novim radnim akcijama idućih godina, uvjereni da Republika Srpska nikada neće imati predsjednika koji će odbiti poziv studenata da im se pridruži", ističu iz Unije studenata Republike Srpske.

Na Tjentištu je proteklog vikenda održana prva studentska radna akcija, koju je organizovala Unija studenata Srpske. Studente je na radnoj akciji posjetio i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

(Srna, Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE