• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pao prvi snijeg na Vlašiću i Bjelašnici

Vlašić i Bjelašnica jutros su osvanuli prekriveni tankim snježnim prekrivačem, a u cijeloj BiH je mnogo hladnije nego prethodnih dana.

 Pao prvi snijeg na Vlašiću i Bjelašnici Izvor: MONDO

Jutros je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, a bez padavina osvanuli su južni i zapadni dijelovi BiH, prenosi Klix.ba.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u cijeloj BiH će danas biti nešto hladnije. Tokom dana u istočnim i sjeveroistočnim dijelovima BiH moguća je slaba kiša, na planinama sa susnježicom ili snijegom. U ostatku zemlje će biti umjereno oblačno i sunčano. Temeprature će se kretati od 12 do 21 stepen.

Tokom vikenda očekuje nas umjereno oblačno i sunčano vrijeme bez padavina. Jutarnje temperature će biti od 5 do 11, na jugu do 16, a dnevne od 18 do 25 stepeni.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena, Čemerno, Han Pijesak tri, Sokolac četiri, Sarajevo, Gacko šest, Višegrad sedam, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Prijedor, Srebrenica osam, Bijeljina, Zvornik devet, Bileća, Doboj 10, Banjaluka, Trebinje 11, Mostar 14 stepeni Celzijusovih.

(MONDO/Srna, Foto: Ilustracija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE