• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto ćuti misteriozna djevojka?

Građani Prijedora već mjesec dana na gradskom trgu posmatraju djevojku koja nepomično stoji i ćuti. Prolaznici nagađaju o razlozima ovog performansa.

 Zašto ćuti misteriozna djevojka? Izvor: MONDO

Prije gotovo mjesec dana Jelena Topić ukipila se na glavnom gradskom trgu u Prijedoru, gdje na izvrnutoj kutiji nepomično stoji, ne progovara i gleda u jednu tačku.

Prolaznici ju gledaju sa čuđenjem, a nikome nije jasno zašto ona to radi.

„Zašto stoji ne znam, ali pretpostavljam da joj nešto smeta i jako mi je drago što ima takvih ljudi koji su spremni da na neki način pokušaju nešto priomijeniti“ , rekao je za banjalučku ATV jedan od Prijedorčana.

„Ne znam zašto, neku pažnju možda da skrene na sebe“, kaže druga Prijedorčanka.



Jelena Topić je, kako saznaje ATV, završila jedan fakultet i na još jednom treba da diplomira, a ponekad na gradski trg ponese neki transparent ili drži ogledalo u ruci.

Na jednom od transparenata pisalo je „Jelena glasno ćuti“, ali nikom nije jasno zbog čega pa se o pravim razlozima samo nagađa.

Prijedorčani među sobom komentarišu da Jelena protestuje, drugi kažu da pokušava da dođe do posla, treći da je nezadovoljna stanjem u državi, a ima i onih koji misle da nešto nije u redu sa djevojkom i to joj čak i pokazuju gstikulirajući rukom dok prolaze.

Ima i onih koji se sažale i pozivaju da joj se pomogne, ali niko ne zna šta djevojci treba i da li joj uopšte nešto treba.



Jelena Topić na svom fejsbuk profilu, na kojem se može vidjeti da je student Akademije umjetnosti u Banjaluci, objavljuje i fotografije svog performansa.

Uz fotografiju ponekad ostavi poneki komentar poput „novi radni dan“, „da se učlanim u partiju?“ „umorna sam i osjećam se loše“ ili „sutra je 20. dan“ ne otkrivajući ono što sve interesuje, a to je zašto sve ovo radi.

Dok ne progovori ova djevojka ostaće najveća gradska misterija u gradu na Sani.

(G.A. - MONDO, Foto: Facebook/Jelena Topić)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE