• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajkeri pomažu porodicu Đokić

Omladinski savez Pelagićevo i Moto klub "Basters" iz ove opštine uručili su 1.200 KM pomoći za porodicu Đokić iz Ljeljenče kod Bijeljine.

 Bajkeri pomažu porodicu Đokić Izvor: MONDO

Predsjednik Omladinskog saveza iz Pelagićeva Dujko Lazić rekao je da su pomoć za osmogodišnjeg Gojka i njegovog bolesnog oca Petra prikupljali proteklih desetak dana i sakupili 1.000 KM i nešto garderobe, dok su članovi Moto kluba "Baster" darovali 200 maraka.

"Gojku smo uručili naše poklone. Tom prilikom i njegov otac nam je telefonom zahvalio za pomoći, a mi smo mu poželjeli što brži oporavak nakon operacije noge", rekao je Lazić i dodao da će nastaviti da prikupljaju pomoć za ovu ugroženu porodicu.

On naglašava da su stanovnici opštine Pelagićevo odzivom na ovu akciju u teškom vremenu pokazali svoju humanost.

Lazić je rekao da će u narednom periodu, u saradnji sa Centrom za socijalni rad Pelagićevo i Opštinskom organizacijom Crvenog krsta iz Pelagićeva, nastaviti sa prikupljanjem pomoći za najugroženije na području opštine Pelagićevo.

Osmogodišnji Gojko Đurić i njegov otac Petar u LJeljenči kod Bijeljine žive u kući bez vode i struje, a prije godinu dana napustila ih je majka i supruga.

Prije godinu dana Petar je slomio nogu sijekući drva, a sve obaveze u kući preuzeo je osmogodišnji Gojko. Petar se od povrede liječio u Bijeljini, Banjaluci i Beogradu.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE