• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gligorić: Prijete mi smrću

Bivši direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Tihomir Gligorić tvrdi da on i njegova porodica dobijaju prijetnje smrću.

 Gligorić: Prijete mi smrću Izvor: MONDO

Gligorić je izjavio da dobija prijetnje otkako je počeo borbu protiv "zemljišne mafije".

Poslije saslušanja u Okružnom tužilaštvu Banjaluka u svojstvu svjedoka u slučaju prijedorskog preduzeća "Trgoprodaja", Gligorić je rekao novinarima da mu "mnogi prijete likvidacijom zbog borbe protiv zemljišne i građevinske mafije, kriminala, korupcije i nepotizma".

"Onima koji mi prijete poručujem da nisam sve rekao i da ću svoju borbu nastaviti, nadam se uz podršku javnosti, da konačno otpočne poštena istraga kada je u pitanju kriminal u državnom vrhu, odnosno unutar SNSD-a", rekao je Gligorić.

On nije želio da govorio ko mu prijeti, jer, kako kaže, prijetnje nije imao kome da prijavi i ne vjeruje da ga direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić može zaštiti.

Gligorić je rekao da je polovinom godine podnio krivičnu prijavu protiv nadležnih u "Trgoprodaji", od koje je Republička uprava kupila poslovni prostor za potrebe Područne jedinice mjenicom bez pokrića.

"Uvjeren sam da ćemo pitanje zemljišne mafije morati riješiti unutar SNSD-a, jer ja sam član SNSD-a, ne smiju da me istjeraju iz partije. Smatram da SNSD može da vrati 'ljudsko lice' i povjerenje građana nakon što pohapsi nekoliko bitangi, koji su u Banjaluci svima poznati po zlu", smatra Gligorić.

On kaže da policija i tužilaštvo žele da zamijene teze da bi njega diskreditovali, pominjući krivične prijave protiv njega, a ne njegove protiv "zemljišne mafije".

(Srna, foto: RTV BN)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE