• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovičić: SNSD nije nanio štetu Srpskoj

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Slavko Jovičić rekao da ova stranka posljednjih sedam godina nije nanijela štetu RS

 Jovičić: SNSD nije nanio štetu Srpskoj Izvor: MONDO

Jovičić je pozvao poslanike SDS-a da atmosferu iz Narodne skupštine Republike Srpske ne prenose u parlament BiH.

"Današnja sjednica nije nikakva senzacija za građane, iako je prenosi BHT1. Predlažem SDA i SDS-u da 100.000 cd-ova snimka sjednice podijele u svojim stranačkim promocijama", naglasio je Jovičić.

Poslanik SNSD-a Boško Tomić rekao je da je ponosan što danas na sjednici nije bilo vrijeđanja iz SNSD-a, ali da će neki političari biti sigurno razočarani, jer danas nije bilo većih sukoba između SNSD-a i SDS-a.

Poslanik SNSD-a Lazar Prodanović upitao je SDS zašto prije pola godine nije izašao javno sa optužbama na račun SNSD-a koje danas iznosi, ocijenivši kvalifikacije te stranke na račun SNSD-a zakašnjelim, netačnim i veoma neprimjerenim.

Saša Magazinović iz SDP-a pozvao je SNSD i SDS da "u međusobnom ratu" i međusobnim optužbama za kriminal poštede stranke koje nemaju veze sa tim, navodeći da od toga danas ne treba praviti predstavu za javnost, već da se time treba baviti pravosuđe, ako postoje dokazi.

"Za SDP ponuđeno obrazloženje za smjenu ne može biti razlog smjene Mirka Šarovića i SDP apsolutno to ne prihvata. Ali, SDP neće dozvoliti prelivanje sukoba sa nivoa Republike Srpske na nivo BiH, što će pokazati glasanjem", naveo je Magazinović.

U 16.15 na prijedlog Kolegijuma Predstavničkog doma data je polučasovna pauza.

(Srna, Foto: Arhiva)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE