• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miholjsko ljeto i tokom novembra

Veći dio novembra u Republici Srpskoj biće bez padavina sa temperaturom vazduha iznad prosjeka.

 Miholjsko ljeto i tokom novembra Izvor: MONDO

Dežurni sinoptičar Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske Milica Đorđević je navela da se kratkotrajno zahlađenje sa prolaznom kišom očekuje oko 11. novembra, pa do 13. novembra, a poslije toga će opet biti suvo i nešto svježije.

Ona je dodala da će na zapadu i jugozapadu Republike Srpske u nedjelju ujutro biti oblačno vrijeme, a samo ponegdje će padati slaba kiša. U ostalim predjelima biće suvo i sa manje oblaka.

Đorđevićeva napominje da će se tokom dana zadržati toplo vrijeme za ovo doba godine. Povećana oblačnost u Krajini i na jugu ponegdje će usloviti pojavu slabe kiše, dok će na sjeveru i istoku uglavnom biti suvo sa sunčanim periodima.

"Uveče i tokom noći kiša postepeno jača i širi se ka centralnim i sjevernim predjelima. Na istoku ostaje uglavnom suvo", rekla Đorđevićeva.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od od 18 do 24 stepeni Celzijusovih, na zapadu i u višim predjelima malo niža od 14 stepeni.

Đorđevićeva je istakla da će u ponedjeljak na zapadu i jugu Srpske biti oblačno sa kišom i malo svježije vrijeme, a na sjeveru i istoku promjenjivo i sa rjeđom pojavom padavina.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće do 13 do 18 stepeni Celzijusovih, a na sjeveru i istoku oko 20 stepeni.

Đorđevićeva je navela da će kiša padati i u utorak, kada se takođe očekuje svježije vrijeme. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 10 do 16, na istoku i u Semberiji do 19 stepeni Celzijusovih.

U srijedu će u prvom dijelu dana na istoku Srpske biti oblačno sa kišom, a na jugu i zapadu suvo uz postepeno razvedravanje.

"Od četvrtka do nedjelje ponovo će uglavnom biti suvo i malo toplije vrijeme. Jutra će biti hladnija, a tokom dana toplo za ovo doba godine", rekla je Đorđevićeva.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE