• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teške međusobne optužbe poslanika u NSRS

Teške međusobne optužbe poslanika SDS-a i SNSD-a obilježile su sinoćnju sjednicu Narodne skupštine RS tokom rasprave o radu MUP-a RS.

 Teške međusobne optužbe poslanika u NSRS Izvor: MONDO

Posebno burne reakcije uslijedile su nakon što je poslanik SDS-a Kostadin Vasić pročitao u pojedinim medijima objavljeno otvoreno pismo Darka Eleza, organizatora kriminalne grupe, upućeno predsjedniku RS Miloradu Dodiku.

Iz SNSD-a su uzvratili stavovima da je Vasić prevršio mjeru, čitajući, "navodno", pismo osuđenog kriminalca u Skupštini RS, čiju je kriminalnu grupu 'razbila aktuelna vlast u RS.

Vasiću je čak poslanik SNSD-a Mirko Kojić uzvratio da za njega 'ne postoji više kao poslanik', prenosi Fena.

Međutim, uslijedilo je reagovanje iz SDS-a, čiji poslanik Miladin Stanić je upitao kolege iz SNSD-a zašto brane "kriminal", navodeći i neke podatke o tome kako pojedinci bliski vlasti troše novac, kojeg nije bilo da se opremi policija. Reagovao je poslanik SNSD-a Milan Kovač navodeći da ako neko ima dokaze o kriminalnim radnjama, neka ih dostavi policiji.

Kazao je da neće dozvoliti SDS-u da "kriminalizuje i policiju", te da se "prvi put dešava da se hapse i kriminalci u policiji".

Tiokom rasprave čuli su se riječi "pljuni me", "nije ovo kafana", 'sram vas bilo', "nemojte kriminalizovati ljude i cijelu partiju". Na kraju je, označivši pauzu, međusobne replike prekinuo predsjednik Narodne skupštine RS Igor Radojičić.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE