• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Poskok": Predložen pritvor za tri osobe

Tužilaštvo BiH uputilo je prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora za tri osobe koje su uhapšene juče u policijskoj akciji "Poskok".

 "Poskok": Predložen pritvor za tri osobe Izvor: MONDO

Uhapšeni su osumnjičeni za neovlašten promet opojnim drogama i organizovani kriminal.

"Pritvor je predložen za dva državljana Crne Gore, čiji su inicijali D.M. i R.LJ, te za državljana BiH čiji su inicijali V.K", potvrdila je Srni portparol Tužilaštva BiH Selma Hećimović.

Ona je navela da je pritvor predložen zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli uništiti, sakriti, zamijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove koji su važni za krivični postupak.

Pritvor je predložen i zbog bojazni da bi mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače.

Kada je riječ o crnogorskim državljanima, pritvor je predložen i zbog opravdane bojazni da bi mogli napustiti BiH i time postali nedostupni domaćem pravosuđu.

U akciji kodnog naziva "Poskok", koja je juče provedena na području Trebinja, Mostara i Istočnog Sarajeva, uhapšeno je 10 lica i zaplijenjeno 63 kilograma skanka, čija vrijednost na ilegalnom tržištu zemalja zapadne Evrope iznosi više stotina hiljada evra.

Akcija, u kojoj su učestvovali Tužilaštvo BiH i Okružno tužilaštvo Trebinje, bila je usmerena na otkrivanje osumnjičenih za prekogranično krijumčarenje opojnih droga sa područja Albanije i Crne Gore prema BiH.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE