• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije prihvaćena odluka o isključenju Tomaša

Odluka organa OO SNSD-a Prnjavor o isključenju Darka Tomaša nije prihvaćena i ne može biti uvažena, stav je predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

 Nije prihvaćena odluka o isključenju Tomaša Izvor: MONDO

"Ova odluka nije prihvaćena i ne može biti uvažena, jer nije u skladu sa Statutom SNSD-a i ulogom opštinske organizacije na tom kadrovskom nivou", saopšteno je Srni iz Informativne službe SNSD-a.

Pojedini mediji danas su objavili da je Opštinski odbor SNSD-a Prnjavor isključio iz partije Darka Tomaša, aktuelnog direktora Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske i bivšeg načelnika te opštine na zahtjev Milorada Dodika.

Predsjednik IO OO Goran Zemun rekao je da je poslije sprovedene analize, Izvršni odbor zaključio da predloži Opštinskom odboru da Tomaša isključi iz članstva, piše "Glas Srpske".

"Razlozi za to biće dodatno obrazloženi na sjednici Opštinskog odbora", rekao je Zemun i dodao da ne zna kada će ta sjednica biti održana.

Zemun je odbio da bilo šta kaže o motivima za ovu inicijativu, te povukao izjavu datu drugim medijima da je to inicijativa predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Predsjednik Narodne skupštine RS i jedan od potpredsjednika SNSD-a Igor Radojičić na društvenoj mreži Tviter usprotivio se isključenju Tomaša iz vladajuće stranke.

"Inicijativa za isključenje Darka Tomaša iz SNSD nije opravdana i treba biti zaustavljena", napisao je Radojičić.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE