• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija: Jedanaestogodišnjak ubio brata

Dječak D.P. (13) nastradao je u porodičnoj kući kod Gradiške. Prema prvim informacijama, na usmrtio ga je jedanaestogodišnji brat B.P.

 Tragedija: Jedanaestogodišnjak ubio brata Izvor: MONDO

U saopštenju iz Okružnog tužilaštva Banjaluka dodaje se da je dežurni tužilac naložio da se izvrši obdukcija tijela nastradalog i provede istraga kako bi se utvrdio uzrok tregedije koja se dogodila u porodičnoj kući vlasništvo M.P. (37) u kojoj su se nalazila maloljetni D.P. i B.P. (11).

U saopštenju se dodaje da je kriminalističkom obradom maloljetnog B.P.(11) koja je obavljena u prisustvu njegovog oca, utvrđeno da je u momentu kada je D.P. izlazio iz jedne prostorije kuće u drugu, ne znajući da se u cijevi puške nalazi metak, pušku okrenuo ka vratima i opalio, usljed čega je usmrćen maloljetni D.P.


Iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka saopšteno je da je policijskoj stanici Gradiška u 13.15 časova nepoznato lice prijavilo da mu se brat ubio, a potom je prekinulo telefonsku vezu. Provjerama je utvrđeno da je poziv upućen sa fiksnog telefonskog broja u vlasništvu M.P. iz Brestovčine, u opštini Gradiška.

Izlaskom na lice mjesta policija je utvrdila da se u kući M.P. nalazi leš maloljetnog D.P.. Nakon izvršenog uviđaja, došlo se do osnova sumnje da nije riječ o samoubistvu, već da je maloljetnik ubijen iz vatrenog oružja, saopšteno je iz CJB Banjaluka. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE