• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka i kćer vračara iskasapile ljubavnika

Majka i kćerka seoska vračara u blizini Doboja osumnjičene da su ubile i isekle na komade zajedničkog ljubavnika.

 Majka i kćer vračara iskasapile ljubavnika Izvor: MONDO

Jela Janjić (75) i njena kćerka Nada Sojić (42) iz Osječanskih Čivčija kod Doboja uhapšene su u subotu uveče zbog sumnje da su brutalno ubile Boška Živkovića (44) s kojim je Sojićeva živela u vanbračnoj zajednici.

Živković je poslednji put viđen u septembru i od tada mu se izgubio svaki trag, pišu banjalučke "Nezavisne novine".

Inspektori dobojske policije kažu da su pronašli donji dio trupa Živkovića u šumi četrdesetak metara od seoskog puta.

"Pronašli smo samo kosti koje su bile prekrivene lišćem", kazao je policijski izvor "Nezavisnih". U ovom trenutku još se ne zna na koji način je Živković ubijen.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o zločinu iz strasti, a meštani pretpostavljaju da je Živković bio u ljubavnoj vezi sa obe žene.

Boškov brat Nenad priča da nestanak brata nije odmah prijavio policiji, jer je on često znao da ode od kuće, ali bi se vratio za nekoliko dana.

"Ipak sam ga tražio zajedno sa prijateljima, jer mi je bilo sumnjivo to što se na dan njegovog nestanka iz kuće u kojoj je živeo sa Nadom Sojić, čuo pucanj", kaže Živković.

On navodi da je u subotu oko 12.30, par stotina metara od kuće u kojoj je živeo njegov brat sa osumnjičenom, ispod lišća našao donji dio trupa, na kome su bile pantalone.

Milutin Gojković, rođak ubijenog, kazao je da je odmah prepoznao da pronađeni dio tijela pripada Bošku.

"U džepu je imao ključeve koje sam mu ja dao i grickalicu za nokte", kazao je on.

Rođaci ubijenog navode da je tokom uviđaja u subotu u kući osumnjičene i njene majke Jelene Janjić, Nada bila potpuno hladnokrvna.

"Dok su ljudi tražili oružje kojim je ubijen Živković, Nada je stajala pored ogledala i šminkala se sa osmehom na licu", pričaju rođaci.

Mještani Osječanskih Čivčija pričaju da se Jela Janjić bavila gatanjem, kao i da su je u selu svi poznavali kao seosku vračaru.

Gojković tvrdi da nije razrešen ni slučaj smrti Jelinog supruga, Save Sojića, koji je pronađen mrtav neposredno poslije rata, a njegova smrt se vodi kao samoubistvo.

Rodbina ubijenog Živkovića, nada se da će potraga za preostalim dijelovima tijela biti uspješna i da će osumnjičene za ovaj stravičan zločin biti zadržane u pritvoru.

U policiji su naveli da su majka i kćerka trebalo u subotu uveče da budu predate tužiocu na saslušavanje koji će, najverovatnije, predložiti pritvor za osumnjičene za brutalno ubistvo.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE