• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradonačelnici Srpske kod premijera

"Prekinuti praksu svađe na relaciji lokalna zajednica-Vlada , okrenuti se privrednom napretku, djelovati jedinstveno i koordinisano."

 Gradonačelnici Srpske kod premijera Izvor: MONDO

Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik pozvao je gradonačelnike i načelnike opština iz Srpske da svi zajedno rade na dobrobit građana RS, njene privrede i kulture kako bi se ona svrstala u razvijenija područja.

Dodik je apelovao na čelnike lokalnih zajednica da u što kraćem roku otklone sve administrativne prepreke radi privlačenja stranih investitora.

"Ključno pitanje je kako podići lokalne resurse i zato ćemo zajedno podržati jedni druge u interesu građana i privlačenja investitora", rekao je Dodik, obraćajući se prisutnim gradonačelnicima, načelnicima, predsjednicima gradskih i opštinskih skupština u Administrativnom centru Vlade RS.

On je rekao da će svi projekti za razvoj biti nastavljeni iduće godine i najavio nove projekate, dodavši da neće biti nikakve diskriminacije niti podjela prema opštinama, sem onih koje neće da sarađuju sa Vladom.

"Čeka nas zajednička aktivnost, moramo prekinuti praksu svađe lokalnih zajednica i Vlade RS i što više se okrenuti privrednom napretku", rekao je Dodik.

On je rekao da se u BiH ništa ne može dogoditi ukoliko to ne želi RS.

"Tu imamo i vašu podršku, podršku svih lokalnih zajednica, i zato moramo djelovati jedinstveno i koordinisano", poručio je Dodik.

Dodik je rekao da će delegacija Vlade već krajem januara posjetiti mnogobrojne lokalne zajednice kako bi se na licu mjesta zajedno uvjerila u potencijale i prirodne resurse.

On je čelnicima iz lokalnih zajednica RS rekao da Vlada ima evidentirane probleme u svim lokalnim zajednicama i da će nastaviti sa svakom vrstom podrške, jer je to u interesu građana, a ne pojedinaca.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE