• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS bira glavni odbor

U Bijeljini počela vanredna Skupština Srpske demokratske stranke (SDS) na kojoj bi trebalo da bude izabran novi glavni odbor.

 SDS bira glavni odbor Izvor: MONDO

Komentarišući najave o mogućnosti pokretanja inicijative za njegovu smjenu, Bosić je rekao da je njegov mandat uvijek bio na raspolaganju Skupštini SDS-a i da nikada nije bježao od provjere svog mandata.

Bosić je pred početak sjednice ocijenio da je 2008. godina bila teška za SDS, jer je prošla u "unutarstranačkom traženju puta".

"SDS je uspjela da ostane jaka i čitava i glavna opoziciona stranka u Republici Srpskoj. Nadam se da je ova skupština kraj unutrastranačkog puta, a oni koji ne misle da i dalje prate taj put odlučili su da sami oforme stranku i mi nemamo ništa protiv toga", naglasio je Bosić.

Bosić je dodao da "ta nova stranka očigledno neće imati program kao SDS, već će biti bliži programu Socijalističke partije ili Partije demokratskog progresa".

"SDS ima namjeru da se u 2009. godini isključivo bavi politikom, te ojača, napreduje i ostvari pobjedu u 2010. godini", poručio je Bosić. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE