• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen zbog silovanja maloljetnice

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su Sretena Erdelića (35) iz Karakaja, opština Zvornik, zbog sumnje da je silovao maloljetnu M.B. iz Sokoca.

 Uhapšen zbog silovanja maloljetnice Izvor: MONDO

Erdelić je uhapšen na graničnom prelazu Karakaj 23. februara oko 23.30 časova, na osnovu raspisane potrage MUP-a Republike Srpske, a preuzeli su ga radnici sokolačke policije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Maloljetna M. B. je 29. januara prošle godine Policijskoj stanici Sokolac prijavila da ju je u mjestu Vidrići, opština Sokolac, nepoznato lice primoralo na polnu radnju.

Ona je tokom informativnog razgovora izjavila da je na benzinskoj pumpi SS Petrol u Sokocu čekala prevoz do kuće, te da se oko 14.00 časova pored nje zaustavilo vozilo nepoznate marke iz kojeg je izašao muškarac, otvorio desna vrata i povukao je za ruku rekavši joj da uđe, što je ona i učinila.

Na putu prema Han Pijesku, na zahtjev maloljetne M. B., vozač nije stao u mjestu Vidrići, nakon čega se zaustavio u mjestu Leava i prijeteći joj, prinudio je na polnu radnju.

Operativnim radom na terenu, radnici kriminalističke policije došli su do saznanja da je mogući izvršilac ovog krivičnog djela Erdelić, koga je u službenim prostorijama, na osnovu fotografije, prepoznala maloljetna M. B.

Prema saznanjima policije, Erdelić je tokom 2008. godine boravio na teritoriji Crne Gore, zbog čega je bio nedostupan organima gonjenja.

Nakon kriminalističke obrade, on je juče u popodnevnim časovima, predat nadležnom tužilaštvu na dalji rad i postupanje.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE