• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija hapsi dilere po Doboju

Dobojska policija uhapsila je devet osoba u akciji suzbijanja trgovine drogom pod nazivom "Gradina"

 Policija hapsi dilere po Doboju Izvor: MONDO

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Mitar Božičković (23), Admir Veličanin (24), Dalibor Đalić (24), Dragiša Šubert (38), Željko Stevanović (27), Salko Huskić (27) i njegova supruga Unka Huskić (24), braća Adnan Harić (22) i Edin Harić (24), Alen Musić (33), Petar Garić (22) i Saša Vidić (26) svi iz Doboja, te Milorad Todorić (21), Tamara Pijetlović (21) i Jasmin Čavalić (25) iz Dervente.

Načelnik Sektora kriminalističke policije CJB Doboj Goran Đurković je na konferenciji za novinare rekao da je, u istoj akciji, prethodnih dana uhapšeno još šest osoba, a svi oni sumnjiče se da su preprodavali ili organizovali mrežu preprodavaca droge.

Prema njegovim riječima, svi uhapšeni su dio mreže od dvije grupe osoba koja se već duže bave nedozvoljenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području opštine Doboj, te susjednih opština u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Oni su uhapšeni nakon pretresa stanova i drugih prostorija koje su koristili, kao i njihovih putničkih automobila, izvršenih na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto 446 tableta "ekstazija", 660 grama droge "spid", oko 300 grama heroina i 240 grama marihuane, kao i više eksplozivnih naprava, mobilnih telefona i novca za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Prema procjeni, koja je u toku, ukupna vrijednost oduzetih narkotičkih sredstava iznosi više od 30.000 KM.

Svi uhapšeni su nakon kriminalističke obrade predati ili će tokom dana biti predati u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE